Vier de bevrijding in Laarbeek

Bevrijdingsfeesten in 2024
Op 5 mei vieren we in heel Nederland Bevrijdingsdag. In Laarbeek wordt hier in september aandacht aan besteed. Dit jaar vindt op zondag 22 september het Bevrijdingsfestival Laarbeek in Aarle-Rixtel plaats.

Vlag in top
Wil jij op 5 mei deelnemen aan de nationale viering? Van zonsopkomst tot zonsondergang kun je de Nederlandse vlag (zonder wimpel) in de top hangen. Zo ziet onze gemeente er op deze dag ook heel feestelijk uit!


Vier de bevrijding in Laarbeek op 22 september 2024

Bevrijdingsfestival Laarbeek

Noteer zondag 22 september ’24 alvast in je agenda! Dit jaar wordt namelijk voor het eerst het Bevrijdingsfestival Laarbeek georganiseerd. Een dag waarop we met veel kinderen en hun ouders de bevrijding van Laarbeek willen vieren. Leven in vrijheid is een groot goed, dat besef willen we graag overdragen aan onze volgende generatie(s).

Roulerend over de kernen wordt het festival jaarlijks in het weekend na het ontsteken van het Peelvuur (dat is ieder jaar op 19 september) georganiseerd. De kern van Aarle-Rixtel is dit jaar de locatie waar dit fantastische festival plaats gaat vinden.

Programma 2024
Achter de schermen zijn we druk bezig met het organiseren van het Bevrijdingsfestival Laarbeek. Het volledige programma en meer informatie volgt snel.